1.

Op 27 mei is het Outdoor Office Day. Met welke collega of relatie plan jij een overleg buiten? Of ga je alleen op pad? Laat je inspireren door de stad. Langs fysieke punten en vragen die aan het denken zetten.

2.

Met wie wandel je welke route? Laat het weten voor 15 mei via een mail naar info@ellenvanbodegom.nl

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 

3.

Wandel je de route in de ochtend, middag of einde middag?
We zorgen voor koffie bij de start en ontbijt, lunch of borrelplank aan 
het einde. 

4.

De route kost 30 euro exclusief BTW per persoon. Het levert je in ieder geval energie en creatieve nieuwe inzichten voor je organisatie, project of samenwerking. En een gezonde wandeling door een stad van doeners met lef.

5.

Voor 25 mei ontvang je:

  • de route met informatie

  • een horeca kaart

  • tips ter voorbereiding

  • prikkelende vragen

  • kaartjes voor een korte notitie tijdens je overleg

 

6.

De routes zijn circa 4 km en te verlengen of te verkorten. Reken in ieder geval op een investering van een uur.

7.

Altijd al een keer wandelend willen werken? Benieuwd naar de vragen voor je organisatie? Plan je weeting (walking meeting) en boek jouw route op Outdoor Office Day. 

ROUTE NOORD

transformatie

Groene oase in wording. Met inspiratie uit New York en de 15 minutes steden. Langs de start van de vergroening van Rotterdam. Wandelend over de gele loopbrug, langs de Hofbogen en singels. Hoe pak jij innovatie aan? 

IMG_2474.jpeg

ROUTE CENTRUM

vooruitgang

Een groene wandeling waarin een aantal verschillende momenten om stil te staan bij je bedrijf of project. Door Het Park, Tuin van Schoonoord en uiteraard langs het architectonisch hoogstandje; het Depot. Wat brengt je vooruit? Wat houdt je tegen?

IMG_2450.jpeg

ROUTE ZUID

invloed 

Langs fysieke punten waarbij je je afvraagt 'gaat deze ambitie uitkomen' en 'wat is daarvoor nodig'? Lopend langs het (oude) Unilever gebouw, door nieuwe projecten op Zuid en het buurtrestaurant van het Noordereiland. 

IMG_6714.jpeg