top of page

ROUTES

BUSINESS WALK & TALK

 

Buiten werken kan iedere dag! Wil jij de Rotterdamse routes van 2021 wandelen? Met een collega, relatie of ga je alleen op pad? Laat je inspireren door de stadsdeel en thema.

Maak een keuze uit de verschillende routes:

  • Route M4H

  • Route Noord 

  • Route Centrum 

  • Route Zuid 

 

Kies op basis van het thema, bereikbaarheid of gewoon omdat je benieuwd bent naar de inspiratie onderweg.

De routes kun je online aanvragen.

Je ontvangt per post de route met informatie en vragen die aan het denken zetten. Daarnaast

een uitgebreide brochure over wandelend werken (in samenwerking met Werken in Beweging, Ruimte voor Lopen en Alles is Gezondheid). Plus kaartjes voor korte notities tijdens de route. 

 

Kosten 25 euro p.p.
exclusief BTW
​​

7 april 2022

Wandel tijdens je Werkdag

Gezamenlijk met landelijke partijen organiseren we events in Rotterdam. 

Speciaal voor jou bedrijf een 'Wandel tijdens je werkdag'? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

16 juni 2022 is het weer internationale Outdoor Office Day.

We sluiten weer aan bij de landelijke organisatie hiervan. Wil je die dag een eigen bedrijfsdag organiseren en kun je daar ondersteuning bij gebruiken? Neem dan gerust contact op. 

Naast het organiseren van routes geven we alle variaties op (on/offline/hybride) trainingen, inspiratiesessies en advies over de implementatie van buiten overleg binnen je bedrijf. 

Altijd al een keer wandelend willen werken? Buiten gebruiken voor het overleg wat normaal binnen plaatsvindt? 

Probeer het gewoon een keer en we vertellen je alle tips en trucs. 

Geef je keuze door via info@ellenvanbodegom.nl of laat een bericht achter op 06-51 04 63 76

ROUTE M4H
omdenken

Van steen naar groen met behoud en optimaal gebruik van wat er is. Deze route neemt je mee langs water, historie en al gave bestaande initiatieven. Dit havengebied wordt een nieuw woon- en werkplek.. 
Hoe denk je om en zie je nieuwe mogelijkheden? Hier tref je plekken die durven te experimenteren..  Laat je inspireren door wat je (nog niet) ziet. Verwacht olifanten, koeien, kunst en groen. Voor het beste effect gecombineerd met een aankomst per watertaxi. 

M4H01.jpg

ROUTE NOORD

transformatie

Groene oase in wording. Met inspiratie uit New York en de 15 minutes steden. Langs de start van de vergroening van Rotterdam. Wandelend over de gele loopbrug, langs de Hofbogen en singels. Hoe pak jij innovatie aan? 

IMG_2474.jpeg

ROUTE CENTRUM

vooruitgang

Een groene wandeling waarin een aantal verschillende momenten om stil te staan bij je bedrijf of project. Door Het Park, Tuin van Schoonoord en uiteraard langs het architectonisch hoogstandje; het Depot. Wat brengt je vooruit? Wat houdt je tegen?

IMG_2450.jpeg

ROUTE ZUID

invloed 

Langs fysieke punten waarbij je je afvraagt 'gaat deze ambitie uitkomen' en 'wat is daarvoor nodig'? Lopend langs het (oude) Unilever gebouw, door nieuwe projecten op Zuid en het buurtrestaurant van het Noordereiland. 

IMG_6714.jpeg
bottom of page